Diensten

Als contact center onderscheiden we ons met onze jarenlange expertise, uitstekende medewerkers én innovatieve oplossingen. Daarom hebben we er bij N-Allo drie productlijnen rond ontwikkeld. We bieden jouw organisatie onze Expertise, Mensen en Technologie aan.

Expertise

N-Allo helpt jouw organisatie om betere resultaten te boeken of actieplannen uit te tekenen op het gebied van klantencontact en -tevredenheid. Daarna realiseren we ze samen.

Mensen

N-Allo ondersteunt jouw organisatie bij de verwerking van omni-channel klantencontacten. Onze 750 klantenadviseurs werken voor diverse grote bedrijven en publieke instellingen, zijn inzetbaar voor in- en outbound interacties en beheersen meerdere talen.

Technologie

Als contact center ontwikkelt N-Allo communicatietechnologie die alle nieuwe contactkanalen kan ondersteunen en engineeringoplossingen ‘op maat’ die onze onze klantencontact medewerkers in staat stellen efficiënter (vlotter) en kwalitatief beter te werken.

Met deze drie diensten kunnen we jouw organisatie een alles-in-één-oplossing aanbieden voor het omni-channel contactmanagement. Je kan voor één dienst kiezen of er meerdere combineren.

Contacteer ons voor meer informatie over ons aanbod.

Sinds 2020 verlopen alle telefonische contacten met burgers van Stad Antwerpen via het beveiligd communicatieplatform van N-Allo. De oproepen naar de stadsdiensten worden beantwoord door 350 medewerkers van de stad.

Bij de overgang naar het nieuwe platform, stond N-Allo in voor de training en technische ondersteuning van al deze medewerkers. Daarvoor konden we rekenen op onze jarenlange praktijkervaring in opleiding, advies en overflowdiensten.

Bovendien blijft het misschien niet alleen bij de telefonische contacten. De komende maanden wordt de integratie van andere kanalen zoals chat, messaging en sociale media verder onderzocht. 

Stad Antwerpen (Digipolis)

Vaillant Group is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie. De groep biedt milieuvriendelijke en energiebesparende systemen aan, zoals onder andere zonneboilers, zonnepaneelsystemen en warmtepompen.

N-Allo staat bij Vaillant in voor de eerstelijnscontacten van de klantendienst. Jaarlijks verzorgen we meer dan 250.000 interacties via verschillende kanalen: telefonie (in- en outbound), e-mail, web support en ticketverwerking.

We wijzigen de grootte van ons team naargelang de vraag van Vaillant. Die is sterk afhankelijk van de seizoenen en de soms snel wijzigende – en typisch Belgische – temperatuur.

Vaillant-Bulex

N-Allo behandelt jaarlijks 2,2 miljoen in- en outbound klantencontacten voor Engie. Dat maakt van ons het belangrijkste verkoops- en contactkanaal van deze energieleverancier. Via telefoon, email, chat, … bereiken we niet alleen hun particuliere klanten, maar behandelen we ook de B2B-contacten.

Daarnaast bieden we Engie onze expertise aan om ambitieuze salesdoelen te behalen. Daarvoor passen een gestructureerde verkoopstrategie toe, gebaseerd op productkennis en data-analyse.

ENGIE

Zeg even Allo!

Heb je een vraag of zoek je meer informatie over bepaalde zaken? Wees dan zeker niet bang om ons te contacteren, wij bijten niet!