Blog

N-Allo behandelt jaarlijks 2,2 miljoen in- en outbound klantencontacten voor Engie. Dat maakt van ons het belangrijkste verkoops- en contactkanaal van deze energieleverancier. Via telefoon, email, chat, … bereiken we niet alleen hun particuliere klanten, maar behandelen we ook de B2B-contacten.

Daarnaast bieden we Engie onze expertise aan om ambitieuze salesdoelen te behalen. Daarvoor passen een gestructureerde verkoopstrategie toe, gebaseerd op productkennis en data-analyse.

ENGIE

Sinds 2020 verlopen alle telefonische contacten met burgers van Stad Antwerpen via het beveiligd communicatieplatform van N-Allo. De oproepen naar de stadsdiensten worden beantwoord door 350 medewerkers van de stad.

Bij de overgang naar het nieuwe platform, stond N-Allo in voor de training en technische ondersteuning van al deze medewerkers. Daarvoor konden we rekenen op onze jarenlange praktijkervaring in opleiding, advies en overflowdiensten.

Bovendien blijft het misschien niet alleen bij de telefonische contacten. De komende maanden wordt de integratie van andere kanalen zoals chat, messaging en sociale media verder onderzocht. 

Stad Antwerpen (Digipolis)

Vaillant Group is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie. De groep biedt milieuvriendelijke en energiebesparende systemen aan, zoals onder andere zonneboilers, zonnepaneelsystemen en warmtepompen.

N-Allo staat bij Vaillant in voor de eerstelijnscontacten van de klantendienst. Jaarlijks verzorgen we meer dan 250.000 interacties via verschillende kanalen: telefonie (in- en outbound), e-mail, web support en ticketverwerking.

We wijzigen de grootte van ons team naargelang de vraag van Vaillant. Die is sterk afhankelijk van de seizoenen en de soms snel wijzigende – en typisch Belgische – temperatuur.

Vaillant-Bulex

Zeg even Allo!

Heb je een vraag of zoek je meer informatie over bepaalde zaken? Wees dan zeker niet bang om ons te contacteren, wij bijten niet!